• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

5 tips til brug af farver på badeværelset


Er dit badeværelse helt hvidt, er det et traditionelt og sikkert valg. Men hvis du ønsker at få farver på badeværelset, findes der mange spændende løsninger. Så her får du 5 tips til brug af farver på badeværelset.

Mange boligejere tænker først og fremmest på stuen, soveværelserne og køkkenet, når de hjemlige omgivelser trænger til fornyelse, og der skal males indenfor. Men badeværelset er faktisk også et rum, som du kan få til at se helt fantastisk ud – blot ved at tænke over brugen af farver på badeværelset. Skal dit badeværelse ikke længere være helt hvidt, er der flere spændende måder, hvorpå du kan bruge farver på badeværelset.


Farver på badeværelset gør meget godt for udseendet.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Sådan kan du bruge farver på badeværelset

Gør dit badeværelse mindre eller større: Lyse og mørke farver kan få rum til at virke større eller mindre. Du kan derfor overveje maling af vægge i lyse farver på badeværelset, hvis rummet skal virke større og styrke lysindfaldet. Eller du kan bruge mørke farver på badeværelset, hvis rummet skal ’blive mindre’ og måske virke mere hyggeligt.

Mal kun en del af rummet eller af væggene: Frem for at male alle vægge i samme farve eller blot male en enkelt væg, kan du i stedet male halvdelen eller den øverste tredjedel af væggene i samme farve som loftet. Det skaber en spændende overgang fra loft til væg og et helt anderledes udtryk på badeværelset.

Skab kontraster i rummet: En god løsning er at bruge forskellige farver på badeværelset, f.eks. en farve på væggene, der er anderledes end farven på gulvet. Er gulvet på dit badeværelse eksempelvis lyst eller hvidt, kan du male væggene i en mørk eller varm farve for at skabe en flot kontrast. Men du kan også overveje at skabe kontraster med forskellige nuancer af samme farve – enten ved at male i forskellige nuancer på badeværelset eller vælge badeværelsesmøbler, der lægger tæt op ad vægfarven.

Forskellige farver, forskellige signaler: Alle farver signalerer noget forskelligt. Derfor kan du også skabe en bestemt stemning, alt efter hvilken farve du vælger. Mørke farver får badeværelset til at synes mindre, mens lyse farver har modsatte virkning; altså at badeværelset ser ud til at være større og giver mere lys. Varme farver er oplagte, hvis du ønsker en hyggelig atmosfære, mens kolde farver skaber mere luft.

Styrk den nordiske stil: I mange danske hjem er det den nordiske stil og indretning, der er i fokus. Det er f.eks. en enkel indretning med naturlige materialer og lyse møbler. På badeværelset er det derfor oplagt at bruge lyse farver, da du så kan skabe en rød tråd på tværs af dine rum – og dermed også inddrage badeværelset.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til dit malerprojekt

Har du besluttet dig for, at der skal farver på badeværelset? Men er du i tvivl om, hvilken eller hvilke farver du skal vælge, eller om du selv skal klare malerarbejdet? Så er en mulig løsning at kontakte os hos MalerKanonen.

Vi har mange års erfaring med maling af badeværelser og har hjulpet mange kunder med at få malet – og valgt de rette farver på badeværelset. Kontakt os derfor gerne, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på dit malerprojekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.