• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Sådan maler du i den rette rækkefølge


Veludført malerarbejde og et flot resultat kræver en grundig tilgang til opgaven. Derudover hjælper det også at male i den rette rækkefølge. For det har en effekt på arbejdsprocessen og resultatet.

Flot malerarbejde handler i høj grad om at male med den rette maleteknik og have den rette tilgang til opgaven. Det betyder bl.a., at du skal være grundig, bruge rigelig maling og fokusere på mindre områder af gangen, som færdiggøres før du fortsætter til næste lignende område. Disse og andre malertips kan sikre dig et mere ensartet og veludført resultat.

At male i den rette rækkefølge har også noget at sige for, hvordan selve arbejdsprocessen skrider frem og ikke mindst også kvaliteten af det endelige resultat. Selvom du sagtens kan få et flot resultat uden at tænke over rækkefølgen, vil du i de fleste tilfælde få et bedre resultat, hvis du tænker lidt over, hvor du starter og slutter dit malerarbejde.


Flot malerarbejde kræver en grundig tilgang.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Denne rækkefølge sikrer dig et flot resultat

Når du selv skal i gang med at male, er det en god idé altid at følge denne tommelfingerregel: mal oppefra og ned. Det skyldes især tyngdekraften, og at du derfor nemmere kan undgå malerpletter og løbende maling på overflader, som du allerede har malet. Derfor bør du altid starte så højt som muligt og male nedefter, f.eks. således:

 1. Loft
 2. Vægge
 3. Paneler, karme, vinduer
 4. Fodlister

Hvad du skal male først og slutte af med kommer selvfølgelig an på, hvad der skal males. Er det en klassisk maleropgave, som maling af vægge og loft, skal du derfor male loft før vægge. Er det derimod rummets vægge, paneler og lister, som skal males, bør du male vægge før paneler og slutte med listerne. I samme boldgade kan man også nævne fornyelsesopgaver i hjemmet, der både indebærer malerarbejde og gulvrenovering. Er det tilfældet, bør man slibe gulv før der males.

Der findes også en anden god huskeregel. Skal du f.eks. male en væg, bør du altid starte med at male hjørner og kanter først (f.eks. med en pensel) samt omkring stikkontakter, radiatorer og lignende, inden du går videre med væggens store flader (her bruges typisk en god, bred malerrulle). Den tilgang vil sikre dig et mere grundigt og ensartet resultat.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til din maleropgave

Der er mange ting at tænke over, hvis man selv skal stå for det indvendige malerarbejde. Nogle gange kan en opgave derfor også hurtigt virke for krævende eller uoverskuelig. Har du det på den måde? Eller vil du bare være sikker på, at du får det flotteste resultat, når din bolig skal males? Så er du altid velkommen til at kontakte os hos MalerKanonen og få hjælp til malerarbejde i dit hjem. Kontakt os for en uforpligtende snak og et gratis tilbud på en maleropgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.