• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

4 gode grunde til at male halvdelen af en væg


Farver gør meget godt for boligens indretning, og derfor er det også oplagt at male i farver i hjemmet. Et kreativt alternativ til hvide vægge eller en enkelt malet væg er f.eks. at male halvdelen af en væg.

I mange hjem er alle vægge hvide. Det er et klassisk valg, som mange føler sig trygge ved. For det er trods alt nemmere at tilføre farver i boligen ved hjælp af møbler og boligtilbehør end at gå i gang med indvendigt malerarbejde og måske risikere at vælge en ’forkert’ farve.

Maling af vægge i farver er dog en rigtig god idé, da det er nemt og i høj grad kan styrke boligens udseende og udtryk. Mange boligejere prøver sig derfor frem med maling af en enkelt væg, hvilket også er et populært og flot valg. Men et kreativt alternativ, der er mindst lige så flot, er at male halvdelen af en væg (eller en tredjedel af væggen).


Det kan se flot ud blot at male halvdelen af en væg.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Derfor skal du male halvdelen af væggen

Højt til loftet: Ved at male halvdelen af væggen kan du skabe en illusion om, at der er højere til loftet. Mal f.eks. den øverste del af væggen hvid og den nederste del i en flot farve. Du kan selvfølgelig også vælge to nuancer af samme farve – her bør du vælge den mørkeste til den nederste del af væggen. Denne løsning er oplagt ved maling af lejligheder med små rum.

Kreative rum og områder: Har du et krea-rum, hvor der er brug for en farverig og inspirerende atmosfære? Eller skal farver i børneværelset styrke børnenes leg og kreativitet yderligere? Så er vægmaling i farver en rigtig god løsning. Udover at male i mønstre og former vil det at male halvdelen af væggen også være en god løsning – især hvis det ikke skal være alt for kreativt og farverigt.

Skaber en særlig stemning: Farver har mange fordele; de kan bl.a. skabe en bestemt stemning, hvilket kan være smart i bestemte rum. Farver kan styrke din kreativitet, men mørke farver og nuancer i soveværelset kan også skabe en hule-agtig atmosfære. Og en iøjnefaldende farve kan skabe energi og glæde, f.eks. i gangen ved hoveddøren så du går hjemmefra med et smil på læben.

Farver er gode for dig: Ligesom et godt lysindfald er godt for vores humør og livskvalitet, så har farver også evnen til at påvirke positivt. Derfor er det en god idé at supplere med farver i hjemmet, hvilket er nemt at opnå, når man maler halvdelen af en væg. F.eks. ved at kombinere hvid og en flot farve eller male med kontrastfarver og nuancer.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Skal vi hjælpe dig med opgaven?

At bruge farver og former i hjemmet er en rigtig god måde at skabe liv og energi. Og det kan i høj grad lade sig gøre med forskellige farver vægmaling. Men er du i tvivl om, hvilke farver du skal vælge, hvordan du får det flotteste resultat, eller om du selv kan klare malerarbejdet? Så overlad opgaven til en dygtig maler fra MalerKanonen og få sikkerhed for et godt og veludført resultat. Kontakt os for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.