• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

4 gode grunde til at få malet dit hjemmekontor


Er du blandt de mange danskere, der arbejder hjemme, vil et velindrettet hjemmekontor styrke din produktivitet. Det kan du bl.a. få ved at male kontoret – og her er fire gode grunde til at gøre netop dette.

Mange danskere arbejder hjemmefra – enten fast eller med muligheden for det. Igennem de seneste år er gruppen af danskere med hjemmekontor derfor også vokset. Og den tendens fortsætter helt sikkert de næste år.

Skal du arbejde hjemme (eller allerede gør det), er gode arbejdsforhold vigtige, da de i høj grad kan påvirke, hvor effektivt du arbejder. En del af at skabe de bedst mulige rammer er naturligvis at anskaffe sig gode kontormøbler og sikre, at hjemmekontoret også har godt arbejdslys. Derudover er er også en god idé at få malet vægge og lofter på hjemmekontoret – og det er der flere gode grunde til.

Et godt hjemmekontor skal give gode arbejdsforhold.

Få et uforpligtende tilbud

 

Sådan kan ny maling gøre en forskel

Her er de fire bedste grunde til, at du bør overveje at male hjemmekontoret.

1. Få bedre lysindfald

Lyse vægge og lofter har indflydelse på lysindfaldet i rummet. Hvide, nymalede vægge kan derfor være med til at skabe endnu bedre lys på hjemmekontoret. Og godt lys er trods alt en essentiel betingelse for at kunne arbejde godt og effektivt.

2. Styrk din kreativitet med farve

Kræver dit arbejde, at du er kreativ? Så kan farvet vægmaling være en nem og smart måde at skabe bedre arbejdsforhold, som derved også kan styrke din kreativitet. Det kan du både gøre ved at male hele rummet i samme farve, i forskellige farver eller nuancer eller blot en enkelt væg.

3. Lav en klar opdeling

Mange, der arbejder hjemme, har indrettet et separat værelse til hjemmekontor. Det er en god idé, da det giver en følelses af, at ’man er på arbejde’, når man befinder sig i rummet.

Har du ikke et dedikeret kontorværelse, kan du i stedet male et mindre område af et andet, større rum i en anden farve end rummets andre vægge. Det kan f.eks. være i et hjørne af stuen eller langs en væg i multirummet eller alrummet. Ved at male en enkelt væg i et rum skaber du en mere tydelig opdeling (et rum i rummet) og dermed også en klar opfattelse af, at dette er et arbejdsområde.

4. Skab større arbejdsfokus

Når du er på arbejde, skal det også føles sådan – også selvom du ikke er på den normale arbejdsplads blandt andre kollegaer. Derfor er nymalede overflader og rum også med til at skabe en ’følelse af nyt’, samt at du har gode arbejdsforhold. Dette har selvfølgelig også en effekt på din evne til at fokusere og dermed arbejde effektivt.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Ønsker du et flot hjemmekontor?

At få malet huset indvendigt gør meget godt for de daglige aktiviteter. Det gælder derfor også for dit hjemmekontor, da nymalede overflader skaber bedre arbejdsbetingelser. Vil du gerne have malet et rum i dit hjem, så det kan indrettes som hjemmekontor, eller har du allerede et hjemmekontor, der trænger til opfriskning? Så hjælper vi hos MalerKanonen gerne.

Vi har mange års erfaring med malerarbejde – bl.a. til kontorer og arbejdspladser. Derfor kan vi sikre dig et professionelt resultat, så du kan føle dig godt til rette og arbejde endnu mere effektivt. Kontakt os for at høre mere og få et gratis tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.