• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Betaling når arbejdet er godkendt

Hvilken maling er god til døre?


Overvejer du at male døre i dit hjem, er det ikke uvæsentligt, hvilken maling du bruger, eller hvilke døre der skal males. Se, hvilken maling til døre, der er god at bruge, og få vores tips til maleropgaven.

Når der skal ske noget nyt i hjemmet, er det ofte maling af vægge eller nye møbler, der prioriteres først. Men der er også andre muligheder, f.eks. at få malet sine døre. Og maling af døre er faktisk blevet mere og mere populært.

Man kan f.eks. male døre i farve for at skabe et nyt og anderledes udtryk i hjemmet. For selvom de klassiske hvide døre eller træfarvede døre er pæne, så kan farvede døre også gøre en stor forskel. Men hvilken maling til døre skal man så vælge? Uanset hvilken farve du vil male dine døre, så er der helt sikkert forskel på, hvilken maling du skal bruge.


Der er forskel på ind- og udvendig dørmaling.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hvilken maling skal bruges til døre?

Der er naturligvis forskel på, hvilken maling man bruger til døre – og bør bruge. En hoveddør udsættes eksempelvis for vind og vejr, hvilket ikke er tilfældet for indvendige døre i boligen. Og da der findes mange forskellige produkter og producenter af maling, kan det nemt være udfordrende at vide, hvilken maling, der er god til døre.

Hvilken maling til en hoveddør (udvendigt)? At vælge en god farve maling til hoveddøren er én af flere beslutning, du skal tage. Men hvad angår maling til en hoveddør, er akrylmaling (vandbaseret maling) eller alkydmaling (oliebaseret maling) en mulighed. Et godt valg er f.eks. en dør- og vinduesmaling, da den er modstandsdygtig over for netop vind og vejr og giver god beskyttelse mod mug og skimmel.

Hvilken maling til døre (indvendigt)? Maling af indvendige døre drejer sig ofte om trædøre. Og her er en træ- og metalmaling til indvendigt træværk eller dør- og panelmaling oplagt, da de er skabt til bl.a. maling af døre i træ. Du kan desuden vælge mellem forskellige glansgrader, men en glans maling over 40 er et godt valg.

Vil du gerne selv i gang med at maling af døre og karme, er det vigtigt, at du går grundigt til værks, bruger de rette materialer og redskaber samt maler grundigt og på korrekt vis. Gør du dette, får du også et flot resultat.

Er du i tvivl om, hvilken maling der er god til døre, kan du altid spørge i dit lokale byggemarked og få tips til maling af døre. Alternativt kan du kontakte og få hjælp af et malerfirma, så du er sikker på, at dine døre males med den helt rette maling.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få rådgivning og hjælp

Nymalede døre er flotte og bidrager overraskende meget til indretningen. Men skal malerarbejdet ende med et flot resultat, kræver det omhyggeligt malerarbejde og flere vigtige overvejelser, bl.a. hvilken maling til døre du bør bruge.

Hos MalerKanonen kan du altid få rådgivning omkring dine maleropgaver. Og vi hjælper naturligvis også gerne med udførelsen af selve malerarbejdet. F.eks. hvis du ønsker professionel maling af døre i dit hjem. Så slipper du for at tænke mere over, hvilken maling eller hvilken malerrulle til døre, der er bedst at bruge. Kontakt os for at høre mere og få samtidig et uforpligtende tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Rafal
Maler
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Tibor
Maler
Boris
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.