• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Hvor ofte skal værelser males?

Nymalede vægge og lofter gør meget godt for både udseendet i det enkelte rum, men bestemt også for hele boligens samlede udtryk. Men hvor ofte skal dine værelser males, så de kan forblive flotte?

Nymalede værelser er flotte og gør meget godt for boligens samlede udtryk. Derfor er det også en god investering at få dem malet, så de fremstår pæne og i god stand. Det gælder både, hvis det er mange år siden sidste omgang maling, hvis de er blevet synligt slidte, eller blot hvis der ønskes nye farver. For der kan være mange grunde til, at man vælger at få sine værelser malet.

Selvom ny maling i boligens værelser gør noget godt, så skal der selvfølgelig ikke males hvert eller hvert andet år. Men hvor ofte bør værelser males, hvis de altid skal fremstå flotte? Og hvilke værelser bør du være mere opmærksom på?

Trænger dine værelser til fornyelse, er maling en god løsning.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hvilket værelse skal males?

Nogle værelser er mere udsatte for slitage eller skader end andre. Det korte svar på, hvor tit værelser skal males, er derfor: efter behov. Det vil altså sige, at du bør male værelser, når det er nødvendigt. Der er nemlig flere ting, som påvirker, hvor ofte værelser skal males. Det er bl.a.:

  • Hvilke værelser der er tale om
  • Hvordan værelserne bliver brugt
  • Hvordan værelserne bliver vedligeholdt

Maling af vægge kan f.eks. ske hvert 5. år – eller med kortere frekvens, hvis du gerne vil holde dem rigtig flotte til enhver tid. Lofter derimod kan typisk vente længere tid på ny maling, da loftsmaling holder længere end vægmaling. Maling af værelser behøver selvfølgelig ikke kun ske af vedligeholdelsesmæssige grunde. Det kan også være for at skabe et nyt look, f.eks. ved maling af en enkelt væg i samme farve eller ved at male alle vægge i farver.

Men hvor ofte vægge skal males afhænger selvfølgelig af, hvilke rum der er tale om. Tænk bare på væggene i køkkenet, der dagligt udsættes for mados og damp, eller børneværelserne, hvor der skal være plads til leg og bevægelse – nogle gange med væggene som en del af aktiviteterne. I disse rum bør du sandsynligvis male oftere end i andre knap så udsatte rum, som hjemmekontoret eller stuen.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til maling af dine værelser

At få malet sine værelser i hjemmet har altid en positiv effekt på rummenes udseende og overfladernes modstandsdygtighed. I modsætning til udvendigt malerarbejde, hvor maleropgaver bør udføres hyppigt for at undgå skader, er det dog ikke helt samme tilfælde indenfor. Men derfor er maling af værelserne stadig værd at få udført.

Hos MalerKanonen har vi mange års erfaring med maling af værelser og andet indvendigt malerarbejde. Ønsker du hjælp til maling af dine værelser, så de kommer til at fremstå nye og flotte, hjælper vi meget gerne med opgaven, så du er 100 % sikker på at få det ønskede resultat. Kontakt os for at høre mere og få et godt tilbud på din maleropgave.