• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

4 gode grunde til at få malet køkken

4 gode grunde til at få malet køkken

Vil du gerne give dit køkken nyt liv? Så kan maling af dit køkken være vejen frem. Der er nemlig flere gode grunde til at vælge netop denne løsning, hvis et af boligens vigtigste rum trænger til et nyt look.

Køkkenet er uden tvivl et af din boligs mest centrale rum. Derfor har udseendet på køkkenet også meget at sige for boligens samlede udtryk og lysten til at være i netop dette rum.

Trænger dit køkken til fornyelse, vil en udskiftning af skabe og andre køkkenelementer højst sandsynligt blive en ret dyr affære. Men maling af vægge og lofter i køkkenet samt at få malet køkkenlåger kan faktisk være en mindst lige så god løsning. Resultatet vil i hvert fald ikke være til at tage fejl af.

Delvis maling af køkkenet kan give tiltrængt fornyelse.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Derfor er maling af et køkken en god idé

  1. Sparer dig penge ift. et nyt køkken: Budgettet til maling af et køkken, dvs. både køkkenlåger og vægge/lofter, vil på ingen måde være det samme som prisen på et nyt køkken. Der er derfor mange penge at spare, hvis du vælger at få malet køkkenet.
  2. Giver tiltrængt fornyelse: Ofte er grunden til at få malet køkken, at det ser gammelt og slidt ud. Er du for nylig flyttet ind, kan det også være, at køkkenets nuværende farve har mange år på bagen.

Uanset hvad der ligger til grund for at få malet køkken, vil et mere tidssvarende udtryk eller tilføjelsen af ny farve i køkkenet med garanti skabe et helt nyt udtryk. Det kan lykkes blot ved maling af køkkenlåger og -skabe, men når man først er i gang, giver det også god mening at få malet vægge og lofter, så hele rummet fremstår flot og nymalet.

  1. Kan sagtens udføres af dig selv: Maling af et køkken er ikke raketvidenskab, men kræver kun det rette udstyr og en grundig arbejdsgang. Du kan derfor sagtens selv male dit køkken og ende med et flot resultat. Vælger du at få hjælp af et malerfirma, kan du dog være sikker på, at malerarbejdet udføres grundigt, så du ikke risikerer spildt arbejde og en ny omgang maling. Og det er ofte til priser, der ikke ødelægger budgettet.
  2. Forlænger køkkenets holdbarhed og levetid: Med årene slides overfladerne i køkkenet. Det gælder både vægge, der samler fedt og snavs, samt køkkenlåger, der også slides i forbindelse med rengøring, hvor der måske bruges stærke rengøringsmidler. Derfor betyder ny maling meget for køkkenets holdbarhed, da modstandsdygtigheden styrkes over for snavs/skidt og fugt/damp.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til maling af dit køkken

At få malet køkken vil uden tvivl gøre underværker i hjemmet og især påvirke boligens samlede udtryk positivt. Men det kan føles som en stor omgang at male køkkenet – eller også er der bare ikke tid nok i døgnet.

Ønsker du hjælp til opgaven, så du er sikker på, at du ender med det bedste og flotteste resultat? Så kan vi hos MalerKanonen hjælpe dig godt i mål. Vi har mange års erfaring med indvendigt malerarbejde, f.eks. af køkkener. Kontakt os for at høre om, hvordan vi kan hjælpe dig og få samtidig et godt tilbud på maling af dit køkken.