• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

5 grunde til at få malet køkkenlåger

Har lågerne i dit køkken mange år på bagen, og har de tydeligvis set bedre dage? Så har du måske overvejet af få dem malet – og det er der faktisk flere fordele ved. Læs mere herunder, hvor vi giver dig 5 grunde til at få malet køkkenlåger.

Nogle rum i hjemmet har større betydning for helhedsindtrykket end andre. Køkkenet er uden tvivl ét af dem, for her samles hele familien hver eneste dag.

Har du et køkken af ældre dato eller i en farve, du ikke længere er glad for? Og ønsker du fornyelse, som ikke vælter budgettet? Så kan det være en god start at få malet køkkenlågerne, hvad end det er en opgave, du selv tager dig af, eller overlader til et malerfirma.

Farve i køkkenet kan gøre en stor forskel.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Derfor er det en god idé at få malet køkkenlåger

Valget om at få malet køkkenlåger kan udspringe af mange grunde. Nogle er kosmetiske og har at gøre med farver og udseende, andre er af mere tekniske grunde og har med holdbarhed og modstandsdygtighed at gøre. Og for boligejere, der ønsker at sælge deres bolig, kan det at få malet køkkenlåger også have en effekt på det samlede indtryk af boligen.

Forbedrer lågernes nuværende udseende: Slitage og ældning sætter sit præg på lågerne. Derfor kan lidt malerarbejde gøre en stor forskel og genopfriske lågerne, så de ser ud som nye.

Kan skabe fornyelse i køkkenet: En opdatering af den nuværende farve er én mulighed. Valget af en anden farve er derimod en chance for at give køkkenet et nyt og anderledes look. Efter mange år med én bestemt farve kan en ny farve næsten føles som at få et helt nyt køkken.

Giver bedre holdbarhed og modstandsdygtighed: Nymalede køkkenlåger får bedre holdbarhed og modstandsdygtighed, da overfladerne styrkes, hvilket forhindrer fugt og snavs i at trænge ind i overfladen.

Nem opgave at klare selv: Mange gør-det-selv-folk vil sagtens kunne klare denne maleropgave selv, hvis der er tid og overskud til nogle timers arbejde med malerpenslerne. Resultatet afhænger selvfølgelig af, hvor grundig man er, og om man først afmonterer køkkenlågerne eller maler direkte på dem.

Billig forbedring med stor effekt: At få malet køkkenlåger er ikke en stor og dyr opgave, sammenlignet med at købe nyt inventar. Men med lidt ny maling kan resultatet nemt blive lige så godt.

 

 

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hvad koster det at få malet køkkenlåger?

Der er ingen tvivl om, at det er en god idé at få malet både køkkenlåger og resten af køkkenet, hvis udseendet ikke er i top. Men hvad koster det, hvis du får hjælp af en dygtig maler? Det er svært at sige præcis, hvad det koster at få malet køkkenlåger, da der er flere faktorer, som påvirker prisen. Det er f.eks. antallet af køkkenlåger, lågernes nuværende stand og farve, materialetypen samt om der skal males én eller flere gange.

Den bedste løsning, hvis du ønsker en pris på maling af køkkenlåger, er at tage fat i din maler og få en snak om dine ønsker og krav. Hos MalerKanonen har vi mange års erfaring med indvendig maling af huse, bl.a. køkkener. Ønsker du en pris på maling af køkkenlåger eller hele køkkenet, kan det sagtens lade sig gøre. Du skal blot kontakte os, hvorefter vi giver et gratis og uforpligtende tilbud.