• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Hvad er grundet glasvæv? Og hvilke fordele har det?

Hvad er grundet glasvæv? Og er det noget, du bør overveje, når der skal males i din bolig? Få svaret her og se, hvordan forgrundet glasvæv kan sikre dig et flottere og mere holdbart resultat.

Der er mange fordele ved at opsætte filt eller væv på dine vægge, inden de skal males. Overfladerne bliver først og fremmest mere jævne og ensartede, så det efterfølgende malerarbejde bliver nemmere. Men overfladerne bliver også stærkere og mere holdbare, hvilket selvfølgelig også er et plus.

Har du besluttet dig for, at der skal opsættes glasvæv i forbindelse med maling af din lejlighed eller maling indvendigt i dit hus, kan du med fordel overveje grundet glasvæv frem for ugrundet glasvæv. Det er der flere grunde til.

 

Skal malerarbejdet blive nemmere, kan grundet glasvæv være en hjælp.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Glasvæv er en overfladebehandling, der er sammensat af smalle strenge af fiberglas og vævet sammen, så det danner et stærkere materiale. Når glasvævet grundes betyder det, at det på forhånd behandles med vævfylder, hvilket har flere fordele i forhold til den ugrundede variant:

  • Giver en stærk og holdbar overflade
  • Skaber en flot og synlig struktur
  • Er fleksibel og mere medgørlig
  • Du slipper for efterfølgende at bruge vævfylder
  • Sparer dig penge på vævfylder og slutmaling

Som du kan se er der flere fordele ved glasvæv, der på forhånd er grundet med vævfylder. Om du vælger den forgrundede eller ugrundede løsning er naturligvis op til dig. Men brug af glasvæv vil uden tvivl gøre det efterfølgende malerarbejde nemmere og flottere.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til opsætning af grundet glasvæv

Brug af ugrundet eller grundet glasvæv er en smagssag. Men hele processen med opsætte glasvæv perfekt kan nemt blive en anelse uoverskuelig og udfordrende. Det gælder bl.a., hvilket valg du tager, når du står i det lokale byggemarked og skal vælge en type forgrundet glasvæv frem for en anden. Heldigvis er der hjælp at hente.

Har du brug for en hånd til opsætning af glasvæv og måske også det efterfølgende malerarbejde? Hos MalerKanonen har vi mange års erfaring med opsætning af vægbeklædning, så kontakt os endelig, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi garanterer dig et perfekt resultat, som du får mange års glæde af. Du kan naturligvis starte med få et gratis og helt uforpligtende tilbud på din opgave.