• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Maling af træloft – Sådan får du et flot resultat

Er du blevet træt af farven på dit loft, eller har det bare ikke samme flotte udseende som tidligere? Så er maling af dit træloft en effektiv løsning, der igen kan gøre loftet pænt og rummet mere indbydende.

Godt malerarbejde har enorm påvirkning på både de overflader, der males på, men bestemt også hele rummet som helhed. Derfor vælger mange også at få malet – eller gøre det selv.

Der er også flere grunde til, at mange vælger at få malet træloft i deres hjem eller fritidsbolig. Det er også den erfaring, vi har her hos MalerKanonen, hvor vi ofte hjælper vores kunder med maling af trælofter. Det er der forskellige grunde til. Herunder har vi fremhævet nogle af de mest almindelige.

 

Der er flere gode grunde til at male et træloft.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Det mørke træloft skal være lysere

Er dit loft mørkt af natur, eller fordi det er blevet malet i en mørk farve? Så kan maling af træloftet i hvid eller en anden lys farve være med til at skabe et helt andet udseende. Selvom træets naturlige udseende er flot og har en vis varme og autencitet over sig, så foretrækker mange danskere det lyse udseende. Det kan også være, at man er blevet træt af at se på træets synlige knaster og struktur og måske ønsker et mere ensartet udseende.

Dit rum skal være lysere og virke større

Maling af et træloft i hvid er den klassiske løsning, som langt de fleste gør brug af. Et hvidt loft er med til at gøre hele dit rum lysere, bl.a. fordi lysindfaldet ser ud af mere. Dermed får du mere glæde af lyset, hvilket især er værd at overveje i små rum eller boliger.

Et hvidt træloft kan samtidig også have den effekt, at hele rummet virker større, end det egentlig er. Valget af farve til lofter og vægge kan nemlig have stor indvirkning på vores opfattelse af et rum eller en hel bolig.

Det eksisterende udseende skal vedligeholdes

Måske ønsker du slet ikke, at dit træloft får et nyt udseende. Derfor kan maling af et træloft blot være for at styrke det eksisterende udseende og sikre, at farven forbliver flot, mens loftets slidstyrke bevares og dets holdbarhed forlænges. Vedligeholdelse er generelt også meget fornuftigt, og noget vi anbefaler, at man husker.

Skal du selv male træloft?

Hvis du selv ønsker at male træloft i dit hjem eller din fritidsbolig, så er det vigtigt, at du tager dig god tid til at klare opgaven. Her er desuden nogle andre gode råd til selv at male træloft:

  • Rengør loftet så det er helt klar til at blive malet.
  • Afdæk gulvet, møbler og inventar med plast så du ikke drypper maling derpå.
  • Brug en teleskopstang til store flader – det er mere behageligt og giver et bedre resultat.
  • Sæt temperaturen i rummet til 15-20 grader
  • Mal gerne to gange – og lad første lag tørre inden du maler anden gang.

Ønsker du ikke selv at male dit træloft, kan du naturligvis få hjælp til din opgave.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få en pris på maling af træloft

Er du ikke den store gør-det-selv-type? Eller er du bare nysgerrig efter at vide, hvilken pris vi kan tilbyde dig på maling af dit træloft? Så er du velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak eller et gratis tilbud. Vi kan desuden hjælpe dig, så dit træloft males med den rette malingglans og -type.

Hos MalerKanonen har vi mange års erfaring med maling af vægge og lofter i både huse, lejligheder og fritidsboliger. Derfor kan vi naturligvis give dig et tilbud med en pris på maling af dit træloft – evt. kombineret med andet malerarbejde. Vores priser på maling af trælofter er konkurrencedygtige og tager naturligvis udgangspunkt i dine ønsker og behov. Så får du den bedste løsning til en god pris.