• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

3 gode råd til at vælge en god maler

Hvordan vælger du en god maler til din opgave? Og skal du nødvendigvis vælge en erfaren maler for, at resultatet bliver godt? En række forskellige faktorer kan hjælpe dig i dit valg – nogle af dem fortæller vi om her.

Når der skal males i dit hjem, er én mulighed at klare opgaven selv. Det har dog sine begrænsninger, når du ikke er vant til at male for der er ingen garanti for, at dit arbejde bliver helt perfekt. Derfor er det et klogt og fornuftigt valg at vælge en god og dygtig maler, så du er sikker på, at malerarbejdet bliver udført korrekt og i høj kvalitet.

Dit valg af den rette maler til lige præcis din opgave afhænger af flere faktorer – eller det bør den i hvert fald gøre. For vælger du kun ud fra et ønske om at få den laveste pris, er det ikke sikkert, at du bliver tilfreds med det leverede arbejde. Pris og kvalitet hænger nemlig ofte sammen. Derfor giver vi dig her nogle gode råd til, hvordan du kan finde en god maler.

 

En god maler sikrer dig flot og holdbart malerarbejde.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

 

Hvad siger andre?

Et godt sted at starte når du gerne vil finde en god maler er at spørge personer i dit netværk. Mange i din omgangskreds vil nemlig have en eller anden erfaring med malere fra tidligere opgaver. Nogen kan anbefales, andre kan måske ikke. Men vi mennesker stoler meget på andre mennesker – især dem vi kender.

Hvis du vil lidt ud over dit netværk, kan du også besøge Trustpilot. Her kan du læse andre kunders anmeldelser af malerfirmaer, hvilket kan hjælpe dig med at vurdere, om du nu faktisk har fundet en dygtig maler.

Kan du se eksempler på udførte opgaver?

Når man ønsker en god maler til sin opgave, er det også rart at kunne se eksempler lignende udførte opgaver. Det kan du f.eks. gøre på din malers hjemmeside, hvor det bør være muligt at se, hvad omfanget af malerarbejdet er – altså hvad du får som del af malerarbejdet samt evt. billeder. En anden mulighed er også at tjekke, om maleren har en Facebook-side, da disse også ofte bruges til at fremvise billeder af tidligere maleropgaver.

Virker malerfirmaet professionelt?

Et tredje område, som vi også synes er værd at nævne er, at du skal vurdere om malerfirmaet virker professionelt og seriøst. Udover at kunne læse andre kunders bedømmelser eller se billeder fra udførte opgaver kan du også blot gå på opdagelse på malerfirmaets hjemmeside. Har de brochurer, videoer og lignende indhold eller gode råd, er det et tegn på, at de har en professionel tilgang og derfor også med stor sandsynlighed dygtige malere.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hør mere om os og vores gode malere

Har du en opgave, som du ønsker hjælp til fra en dygtig maler, er der en række forskellige ting du kan vurdere i fællesskab. Udover ekspertise og gode anmeldelser er erfaring også én af dem.

Med en erfaren maler vil mange mene, at sandsynligheden for veludført malerarbejde er højere. Det mener vi også hos MalerKanonen. Derfor gør vi også brug af dygtige og erfarne malere, hvilket er din garanti for et godt resultat. Så ønsker du vores hjælp, er du velkommen til at kontakte os og få et godt tilbud på din maleropgave – en opgave, der naturligvis udføres af vores dygtige malere.