• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gode råd til rengøring af indendørs træværk

Rengøring af indendørs træværk bør være en fast del af din rengøringsrutine i hjemmet. Snavs og skidt kan nemlig påvirke dit træværks udseende, modstandsdygtighed og holdbarhed – så der er mange gode grunde til at rengøre træværket i din bolig.

Dit hjem har overflader i forskellige materialer – og nogle er mere udsatte eller sarte end andre. Det betyder, at rengøring af bestemte typer af overflader måske kræver en særlig tilgang eller brug af bestemte rengøringsmidler og -udstyr.

Når det kommer til rengøring af indvendigt træværk i boligen, som lister, karme og døre, er det heldigvis en opgave, der er ret nem og enkel at gå til. Det kræver ikke meget andet end nogle basale redskaber og rengøringsmildler. Men for at få det bedste resultat kan det også være nyttigt med nogle gode råd, der sikrer dig et flottere resultat – og dem får du her.

 

Hos MalerKanonen kan du se en video om rengøring af træværk indendørs.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

3 gode råd, der giver dig et flottere resultat

Brug en støvkost inden du vasker: Du vil sikkert opleve, at der på noget træværk ofte vil ligge støv (eller endda hænge spindelvæv). Derfor er det en god idé først til at fjerne støvet og spindelvævet med en støvkost. Herefter kan du vaske den støvfri overflade, hvilket giver dig et bedre resultat i form af en flottere overflade.

To spande, ikke én: Har du to spande, kan det gøre dit rengøringsarbejde nemmere – det er dog ikke en absolut nødvendighed. Men med to spande kan du have én spand til rent vand og rengøringsmiddel, mens den anden spand (også med rent vand) kan bruges til at skylle kluden. Så vasker du nemlig ikke dit træværk i beskidt vand.

Tør efter med en tør klud: Selvom du vasker dit træværk med en opvredet klud, så risikerer du stadig, at noget af det beskidte vand løber nedad. Det kan give synlige striber, hvilket ikke er pænt, så dem kan du nemmere undgå, hvis du også har en tør klud at tørre efter med.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få glæde af vores videoer og brochurer

Hos MalerKanonen ønsker vi ikke kun at gøre det nemt og enkelt at få malet sit hjem. Det skal også være ligetil, når der skal vejledes i forhold til god og effektiv rengøring af malede vægge, indvendigt træværk og andre overflader i boligen. Derfor har vi lavet en række korte videoer og brochurer, der bl.a. viser dig, hvordan du kan rengøre indendørs træværk.

Du kan bl.a. se vores brochure med vejledning til vask af træværk, f.eks. døre, karme og gulve, som du både kan se online her på hjemmesiden, men også udskrive og gemme til senere brug. Vi har også lavet en kort video om vask af træværk, der viser dig, hvor nemt og enkelt rengøring af indendørs træværk faktisk kan være.

Udover god og brugbar rådgivning om malerarbejde, vægbeklædning, rengøring og vedligeholdelse kan vi naturligvis også hjælpe dig, hvis du har brug for et kompetent malerfirma. Hertil kan du altid få et gratis tilbud.