• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Kan man sætte tapet oven på glasvæv?

Er du ikke længere glad for at se på din væg, der er beklædt med glasvæv? Så har du sandsynligvis tænkt på, om man kan sætte tapet oven på glasvæv og dermed få en anderledes struktur. Det får du svaret på her.

Der er flere fordele ved glasvæv, når det kommer til opsætning af vægbeklædning og forberedelse inden der skal males. Den synlige struktur, som glasvæv typisk vil skabe, er én af dem. Men er dine vægge allerede beklædt med glasvæv, så har du måske tænkt over, om man kan sætte tapet oven på glasvæv. Eller er det nødvendigt først at bruge tid og kræfter på at fjerne det gamle glasvæv?

 

Tapet kan skabe et flot og anderledes udtryk i boligen.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Dette kan man gøre

Det korte svar på, om man kan sætte tapet oven på glasvæv er, at det kan du godt. Det er nemlig ikke en absolut nødvendighed at fjerne det eksisterende glasvæv, inden du sætter tapet op. Det endelige resultat afhænger dog af flere ting, og du har derfor også nogle forskellige muligheder for, hvordan du opgaven gribes an.

Fuldspartling og glasfilt: Den mest traditionelle tilgang vil være at fuldspartle dine vægge med sandspartel, lime glasfilt på væggene, påføre vævfylder og efterfølgende male eller opsætte tapet på væggene.

Multipuds: En mulighed er også at påføre multipuds på væggene og derved skabe en jævn overflade, der er nemmere at arbejde med, hvad end du ønsker at male væggene eller opsætte tapet. Det giver helt sikkert et flot og tilfredsstillende resultat.

Problemløseren: Skal det være nemt og hurtigt, kan du også overveje at påføre et lag vævlim på den eksisterende glasvæv og efterfølgende bruge en såkaldt ’Problemløser’. Det er en tyk glasfilt, der er særligt egnet til netop denne opgave, når man ønsker en jævn overflade uden først at spartle. Herefter skal du også påføre vævfylder, inden du slutter af med at male eller opsætte tapet.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til at opsætte tapet oven på glasvæv

Der er mange fordele ved henholdsvis glasvæv, -filt og tapet. Så når man ønsker at opsætte tapet oven på glasvæv, er det fordi, man har taget et valg om, hvordan man ønsker sine vægge skal se ud. Én ting er, hvad man ønsker – noget andet er at få det gjort korrekt. Men her er der heldigvis hjælp at hente.

Hos MalerKanonen har vi mange års erfaring med opsætning af filt og andre typer af vægbeklædning. Derfor kan vi både rådgive dig eller udføre selve opsætningen med et flot og holdbart resultat til følge. Er det noget, du vil høre mere om, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, eller hvis du ønsker at få et gratis tilbud.