• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Fordele og overvejelser ved maling af dit hus’ facade

Maling af husets facade har mange fordele for både dig og dit hus. Men der er også flere overvejelser at gøre sig. Hvem skal eksempelvis udføre arbejdet, og hvad er prisen på maling af facaden?

Der er mange grunde til, at man bør bruge ressourcer på vedligeholdelse af sit hus. Det gælder, uanset om det er indvendigt malerarbejde eller uden for på husets facade, at der skal males. Og det gælder også, uanset om det er dig selv eller andre, som skal klare opgaven. Udvendigt er det eksempelvis træværket og husfacaden, der kan bruge en tiltrængt opfriskning.

 

Maling af husets facade kan være tiltrængt.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Fordele ved maling af husets facade

Der er flere grunde til, at man bør male husets facade. Og ikke mindst sikre, at malerarbejdet udføres omhyggeligt og korrekt. Maling af husfacader har først og fremmest visuelle fordele, da en velmalet facade med garanti vil være flot at se på (helt sikkert flottere end en gammel, slidt husfacade) og også giver husets udtryk et markant løft.

Derudover har maling af en facade også andre og mere tekniske fordele. Maling af dit hus’ facade har også betydning for dens holdbarhed og styrke, da det bl.a. vil føre til, at facaden i højere grad vil kunne modstå vind og vejr. I et land som Danmark med meget omskifteligt og varieret vejr udsættes husfacader derfor uden tvivl for lidt af hvert. Ved at male din husfacade øger det altså husets modstandsdygtighed og beskyttelsesevne, hvilket uden tvivl vil give dig endnu større glæde af dit hus og på sigt kan spare dig penge på vedligeholdelse.

Skal du eller et malerfirma klare opgaven?

Er du gør-det-selv-typen, er maling af husets facade måske en opgave, du selv kan håndtere med et fornuftigt resultat til følge. Men vil du være sikker på at få det flotteste og mest holdbare resultat, er det værd at overveje at bruge dygtige malere med erfaring i netop maling af huse udvendigt. Nogle af de største fordele ved at vælge professionelle malere til at male dit hus’ facade er f.eks.:

  • Hjælp af malere med erfaring og de nødvendige kompetencer
  • Brug af professionelt udstyr og materialer i høj kvalitet
  • Korrekt valg af maling til dit hus’ facade
  • Veludført malerarbejde, der sikrer lang holdbarhed

Der er selvfølgelig en pris for maling af facaden. Men ser man på tiden, der bruges på maling af facaden, samt de uforudsete udfordringer eller omkostninger, som kan opstå, er det ofte en rigtig god idé at få hjælp af fagfolk.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få en god pris på maling af en facade

Hos MalerKanonen har vi mange års erfaring med maling af huse udvendigt. Ønsker du at få en god pris på maling af en facade, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak i forhold til din opgave. Der er nemlig mange ting, som påvirker den endelige pris på maling af en facade, f.eks. facadens areal, tilstand og materiale. Derfor kan du få et gratis tilbud på maling af din facade med udgangspunkt i netop dine ønsker og behov.