• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Hvad er hæftegrunder, og hvilke fordele har det?

God forberedelse er ofte vejen til et godt resultat. Det gælder i mange situationer – også når der skal males. En del af maleprocessen bør nemlig være forarbejdet, hvor brug af hæftegrunder har mange fordele. Men hvilke?

Godt forarbejde er en vigtig del af et flot maleresultat, du kan få glæde af i lang tid. Så når der skal males indvendigt i boligen, kan hæftegrunder – også kaldet grundmaling eller grunder – være en god idé.

”Hvad er hæftegrunder”, spørger du så måske om. Hæftegrunder er en grundmaling, der kan påføres en overflade, f.eks. vægge og lofter, og fungere som et underlag til den efterfølgende afsluttende maling. Her er nogle af de største fordele ved hæftegrunder brugt som grundmaling set ud fra vores maleres synspunkt.

En hæftegrunder kan gøre det nemmere at male en overflade.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hæfter bedre: Hvad er hæftegrunder? Ja, det ligger faktisk i navnet. Det er nemlig en grunder, der får noget – i dette tilfælde slutmaling – til at hæfte bedre, hvilket giver et flottere resultat. På nogle overflader kan slutmaling nemlig have svært ved at hæfte og derved dække optimalt, men dette kan afhjælpes ved at male overfladerne med en hæftegrunder.

Giver en mere jævn bund: Mange overflader suger maling på forskellig vis. Så for at få en jævn og ensartet bund, der efterfølgende kan males jævnt og ensartet på, bruges hæftegrunderen til bl.a. at mætte bunden.

Dækker skjolder: Det er især en fordel at bruge en grunder, hvis der skal males på skjolder fra fugt eller nikotin. Med hæftegrunderen kan du nemmere undgå fortsat at kunne se de synlige skjolder, der ellers risikerer at kunne trænge igennem malingen – selv hvis der males over flere gange.

Lettere at overmale stærke farver: Ønsker du at overmale stærke farver, kan en grundmaling være en god investering. En hæftegrunder dækker nemlig rigtig godt, så du nemmere kan ’slippe af med’ den forrige farve og dermed også undgå at bruge ekstra slutmaling.

Sparer dig tid og penge: En fordel ved hæftegrunder, der virkelig er til at forstå, er, at den kan spare dig både tid og penge – og hvem ønsker ikke dette? Hæftegrunderen skaber en mere jævn overflade, der får din dyre slutmaling til at hæfte bedre, så du skal bruge mindre af den og måske male en gang mindre, end du havde forventet.

 

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp med din maleropgave

Nu har du fået svar på, hvad hæftegrunder er, og hvilke fordele der er ved brug af grunder. Hos MalerKanonen ved vi, at hæftegrunder kan være en god investering. Det er dog ikke alle maleropgaver, der nødvendigvis kræver brug af grunder. Og desuden findes der også forskellige typer af grunder. Men det ved vi heldigvis meget om.

Derfor kan vi også hjælpe dig med din maleropgave og vurdere om der er blot er brug for slutmaling eller om der også skal bruges grundmaling, så du får det bedste og flotteste resultat. Kontakt os for at høre mere eller få et gratis tilbud på din maleopgave.