• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

3 fordele ved sprøjtemaling til maleropgaver

Sprøjtemaling er én af flere metoder til at male. Og det at sprøjtemale giver da også god mening ved nogle maleropgaver. Her får du MalerKanonens syn på nogle af fordelene ved brug af sprøjtemaling til professionelle maleropgaver.

Når der skal males i boliger eller hos virksomheder tænker du måske, at det altid foregår med pensler og malerruller. Men det er faktisk ikke tilfældet. En anden, og bestemt også effektiv, metode til at male indenfor, f.eks. vægge og lofter, er ved hjælp af sprøjtemaling.

Hos MalerKanonen har vi mange års erfaring med små og store maleropgaver hos private og erhverv. Disse maleropgaver sker fra tid til anden ved hjælp af sprøjtemaling, da det har visse fordele – både for vores malere, men især for vores kunder. Men hvilke fordele er det så? Og hvorfor bør man overveje sprøjtemaling? Det får du vores bud på her.

Mallerrullen er god til store overflader – men sprøjtemaling kan være endnu bedre.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Derfor er sprøjtemaling en god idé

Den traditionelle malerpensel og -rulle har uden tvivl sine fordele. At sprøjtemale har dog også en række fordele, hvilket bl.a. er disse:

Godt til store overflader: Når man skal male store, ensartede overflader, som vægge og lofter, kan man med fordel sprøjtemale. Malerarbejdet bliver nemlig udført hurtigere og mere effektivt, da maleren ’blot’ skal styre sprøjtemaskinen frem for manuelt at påføre malingen med pensel eller rulle.

Kan bruges til forskellige maleropgaver: En anden klar fordel er, at din maler kan sprøjtemale ved en lang række forskellige maleropgaver og dermed ikke kun ved én slags opgaver. Det betyder, at sprøjtemaling generelt set er velegnet til maling af flere områder og overflader, som vægge, lofter, døre, skabe og andet træværk.

Giver værdi for pengene: Når din maler kan sprøjtemale hurtigt og effektivt ved bestemte maleropgaver, giver det også sig selv, at malerarbejdet hurtigt er overstået, så du kan få glæde af det færdige resultat uden for meget vente- og tørretid.

På den måde sparer det dig også for yderligere besvær, da du hurtigst muligt igen kan opholde dig i dine rum – det er især en fordel, hvis malerarbejdet foregår i virksomheder og begrænser muligheden for, at de kan udføre nogle af deres arbejdsopgaver.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hør mere eller få en pris på sprøjtemaling

At sprøjtemale har uden tvivl sine fordele – men nogle gange er pensel og malerrulle alligevel det bedste valg. Heldigvis er vores malere eksperter i begge dele og kan derfor sikre dig flot og veludført malerarbejde uanset metode.

Vil du gerne vide mere om sprøjtemaling? Eller ønsker du en konkret pris på sprøjtemaling til den opgave, du måske står med lige nu? Kontakt os for at høre mere eller få et gratis tilbud med en god pris, der er skræddersyet til din opgave.