• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Vigtige overvejelser når man skal male badeværelse

Badeværelset er meget udsat for vand og fugt end resten af hjemmet. Når man skal male badeværelse, er det derfor ekstra vigtigt med god forberedelse og korrekt udførelse af malerarbejdet. Men hvilke overvejelser bør man gøre sig, inden badeværelset males?

Overvejer du selv at male badeværelse, f.eks. fordi du ønsker at spare penge på malere, så bør du også huske på, at hvis ikke malerarbejdet udføres korrekt første gang, kan du risikere fugtskader eller skimmelvækst, ligesom du også kan risikere at skulle udføre det samme malerarbejde igen inden for det første år.

 

Når man skal male badeværelse er der mange vigtige overvejelser.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Tænk dig om – og få det bedste resultat

Omtanke og forberedelse er vigtigt, når det handler om at male badeværelse. Derfor kan du passende stille dig selv disse spørgsmål:

Har du brug for professionel hjælp? Den første ting du bør overveje, er om du kan klare opgaven selv selv, eller du har brug for hjælp fra et malerfirma til at få badeværelset malet? Der er flere fordele ved at overlade maleropgaven til dygtige malere, og opgaven kan faktisk klares relativt billigt.

Hvilken maling skal man bruge? Vådrum er noget for sig. Når man skal male badeværelse er der derfor brug for speciel maling til vådrum, der beskytter bedre mod vand og fugt end ved maling af andre rum i hjemmet. Brug af ikke-vådrumsmaling kan dog godt lade sig gøre nogle steder på badeværelset, men det kræver en maling med høj glans.

Hvor meget skal males? Skal hele badeværelset males, eller er det blot enkelte områder, f.eks. i vådzoner, som brusekabinen og ved håndvasken? Maleprocessen kan variere en del, når man maler badeværelse, da der er forskel på at male i eller uden for vådzoner.

Er overfladerne til at arbejde med?

Klargøring af overfladerne, der skal males, er en vigtig del af processen mod et flot resultat, der også holder længst muligt. Det gælder især, hvis man skal male badeværelsesfliser i brusekabinen. Derfor er det vigtigt at rengøre overfladerne korrekt, hvilket bl.a. kan indebære brug af grundrens og kalkfjerner samt grunder, så malingen hæfter bedre, og andre vådrumsprodukter. God forberedelse kan tage en del tid, men er investeringen værd.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til at male badeværelse

Af alle maleropgaver i hjemmet er det at male badeværelse klart én af de opgaver, der kræver mest omtanke og grundighed. Derfor kan man med fordel overveje at få professionel assistance til opgaven, så man er sikker på, at opgaven løses optimalt.

Prisen på malerarbejde kan langt de fleste også få plads til i budgettet. Hos MalerKanonen ønsker vi da heller ikke, at uerfarne boligejere vælger at kaste sig ud i et risikabelt gør-det-selv-projekt blot for at spare lidt på vedligeholdelseskontoen – på sigt kan det nemlig blive en dyrere investering, end hvis man i første omgang får hjælp af specialister.

Derfor anbefaler vi, at du kontakter os og får en snak om din opgave. Vi giver gerne gode råd om det at male badeværelse, ligesom du også kan få et gratis tilbud, der skræddersyes til din opgave og udføres af vores erfarne malere.