• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Kan man male badeværelsesfliser? Og hvilke fordele er der?

Maling af fliser på badeværelset er en mulighed, som mange ikke overvejer, når badeværelset skal have en opfriskning eller et helt nyt udseende. Men kan man egentlig male badeværelsesfliser? Og hvilke fordele er der frem for at udskifte fliserne?

Har du lige overtaget et ældre hus med fliser på badeværelset i en farve, som ikke helt falder i din smag? Eller har du længe haft fliser på badeværelset i én farve og synes, det er på tide med en opfriskning, så fliserne igen kan se nye ud og gøre badeværelset mere indbydende?

Uanset hvad din grund er for at overveje at få malet badeværelsesfliser, så er det helt sikkert en god idé. For det kan sagtens lade sig gøre. Der er desuden også flere fordele ved maling af fliser på badeværelset – her er vores bud på nogle af de mest markante fordele.

Maling af fliser i badeværelset kan være en god mulighed for forbedring.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Økonomisk overkommeligt

Det er en billigere og nemmere løsning at male fliser i badeværelset frem for at udskifte dem. Udskiftning af fliser kræver yderligere arbejde, da der eksempelvis er behov for at sikre væggene mod fugt. Men der er ingen tvivl om, at hvis budgettet til istandsættelse er begrænset, så kan det være en oplagt mulighed blot at male badeværelsesfliserne.

En relativt hurtig opgave

I modsætning til andre rum i hjemmet er badeværelser ikke særlig store, hvilket betyder, at maling af fliser på badeværelset burde være en relativt hurtig opgave at få udført. I forhold til at skulle udskifte fliserne med andre fliser eller helt andre materialer er det derfor også en hurtigere løsning blot at male badeværelsesfliserne.

Den helt store omgang

Det er en oplagt mulighed at male fliser i badeværelset på både vægge og gulvet på én og samme gang. På den måde får badeværelset den helt store omgang, så dine forbedringer virkelig kan træde i karakter. Denne tilgang kræver dog, at man er opmærksom på, hvilken glans maling man vælger – især i forbindelse med maling i vådrum. Det er dog en mulighed at vælge en maling i samme glans på dine gulvfliser og vægfliser, så du blot skal bruge én bøtte maling.

Mulighed for én eller flere farver

De fleste badeværelser holdes i enkeltfarver – især hvid. Det er uden tvivl flot, og mange foretrækker da også det minimalistiske look. Men ønsker man et mere farverigt udseende på badeværelset, kan man købe to eller flere farver maling og male badeværelsesfliserne i stedet for at udskifte dem med fliser i flere farver, hvilket nemt kan være en dyrere løsning.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til maling af fliser i badeværelset

Hos MalerKanonen har vi hjulpet mange danskere med maling af fliser i badeværelset og resten af hjemmet. Vi ved derfor, hvilke udfordringer der kan opstå, når man maler hele badeværelset eller blot enkelte områder.

Ønsker du gode råd til maling af fliser på badeværelset fra professionelle malere, eller ønsker du vores hjælp, så kontakt os for en uforpligtende snak. Vi kan naturligvis også give dig et gratis tilbud, der passer til dine ønsker og behov.