• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Det skal du overveje, inden din lejlighed males

Skal din lejlighed males? Så er der nogle vigtige overvejelser, du bør gøre dig. Det gælder, uanset om du skal flytte eller blot ønsker din lejlighed malet igen, så den fremstår flottere og mere indbydende. Her er vores gode råd.

Når din lejlighed skal males, er der flere ting, du bør tænke over, så du ender med flot og veludført malerarbejde. Er der nogen krav til, hvordan din lejlighed males? Skal du selv stå for malerarbejdet? Og skal der laves andet udover malerarbejdet? Der er flere ting at forholde sig til; men så kan det være godt at kontakte fagfolk med stor forstand på professionelt malerarbejde.

Hos MalerKanonen har vi mange års erfaring med maling af lejligheder. Vi ved, hvad der skal til at for, at du får en lejlighed, der er malet på korrekt vis og giver dig det bedste resultat, så du ikke ender med uforudsete problemer eller udgifter. Derfor har vi samlet nogle vigtige overvejelser og gode råd, som du kan bruge, hvis din lejlighed skal males.

Skal din lejlighed males, er der flere vigtige overvejelser du skal gøre dig.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

3 ting du bør tænker over, inden din lejlighed males

Hvordan er den nuværende stand? Hvordan ser vægge og lofter i din lejlighed ud? Er der brug for spartling eller opsætning af filt/væv på dine vægge inden der males? Og skal der males én eller flere gange? Det er nogle af de spørgsmål, du kan stille dig selv, inden din lejlighed males.

Er lejlighedens overflader grimme, slidte og ujævne, kan der være brug for at få malet lejligheden af flere omgange, så malingen dækker optimalt og giver det flotteste resultat. På samme måde kan der også være brug for at spartle og/eller opsætte filt, hvilket har flere fordele.

Skal din lejlighed males pga. fraflytning?

Skal din lejlighed fremstå flottere og mere indbydende? Så er det uden tvivl en god idé at male lejligheden.

Hvis du derimod skal flytte og er tvunget til at male lejligheden, så den fremstår i samme stand, som da du flyttede ind, kan der være særlige krav, der skal overholdes. Er malerarbejdet ikke udført ordentligt, risikerer du desuden, at dit eget malerarbejde ikke godkendes og dermed koster dig yderligere tid og penge. I samme ombæring kan det også ske, at dine gulve skal slibes som en del af flyttekravene. Her er det ikke ligegyldigt, hvilken rækkefølge det sker i, og hvordan du får det bedste resultat.

Skal du have hjælp af et malerfirma? Der er mange fordele ved et malerfirma. Dygtige malere har stor viden om malerarbejde, så det udføres på korrekt vis. De har også kompetencer til at udføre arbejdet hurtigt og effektivt, hvilket er ideelt når man ikke selv har tiden til at male en stor lejlighed med mange rum ad flere omgange.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få rådgivning eller hjælp, hvis din lejlighed skal males

Er du i tvivl, om du kan klare opgaven med at male lejlighed? Så kontakt os hos MalerKanonen og få professionel rådgivning og hjælp, der sikrer dig det perfekte resultat. Vi har mange års erfaring med malerarbejde – start med at få et gratis tilbud, der passer til dine ønsker og behov.